THE ROLE OF ARTIFICIAL INTELLIGENCE IN PERSONALIZED LEARNING AND ITS IMPACT ON STUDENT ACHIEVEMENT - Saxanova, L.J.; Allamuratova, N.K.; Raxmetova, L.O. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqolada sun’iy intellektning shaxsiylashtirilgan ta’limdagi roli va uning talabalar yutuqlariga ta’siri ko‘rib chiqildi. Sun’iy intellekt talabalar ma’lumotlarini tahlil qilish va individual ta'lim yo‘nalishini yaratish va moslashtirilgan ta’lim jarayonini ta’minlaydi.
Keywords: sun‘iy intellekt; o‘qitish; moslashtirilgan o‘qitish; ma’lumotlar tahlili