PROFESSOR ÓSERBAY ÁLEWOVTÍŃ MIYNETLERINDE TÁLIM-TÁRBIYA MÁSELELERI - Kosbergenov, B.M. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Professor U.Aleuovning ilmiy maqolalarida xalq og‘zaki ijodi pedagogikasi, urf-odatlari, xalq og’zaki ijodining yoshlar tarbiyasidagi o’rni haqida so’z boradi.
Keywords: xalq pedagogikasi; ta’lim-tarbiya; dastur; pitekantrop; sinantrop; neandertal; etnografiya