MEKTEPLERDE TÁLIM SISTEMASÍN RAWAJLANDÍRÍW PROGRAMMASÍNÍŃ ANALIZI - Abdullaeva, R.A. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqolada ta’lim muassasalarining turlari, zamonaviy innovatsion ta’lim tuzilmasi, ta’limdagi innovatsion jarayonlarning o‘ziga xos xususiyatlari, zamonaviy ta’limda innovatsiyaga hissa qo‘shuvchi omil sifatida to‘ldiriladi.
Keywords: ta'lim; innovatsiya; tuzilma; tashkilot; maktab; rivojlanish