ANGLICHAN TILINEN ÓZLESTIRILGEN SÓZLERDIŃ NÓKIS KÓSHELERINDE QOLLANÍLIWÍ - Koshanov, К.М. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Mazkur maqolada ingliz tilidan kirib kelgan so‘zlarning Nukus ko‘chalarida qo‘llanilishi haqida so‘z etiladi.
Keywords: qarzlar; anglizmlar; atamalar; ko‘chalar; ta’lim usullari; ekzotizmlar; ona tili; iqtisod