АЙДАР-АРНАСОЙ КЎЛЛАР ТИЗИМИДА ТУРИЗМНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ИМКОНИЯТЛАРИ - Усманов, М.Р.; Абдираманов, Ж.Б. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ушбу мақолада Айдар-Арнасой кўллар тизимининг шаклланиши, Айдар-Арнасой кўллар тизимида туризмни ташкил этиш, экотуризм, туристик маршрутларни ривожлантириш имкониятлари оид маълумотлар келтириб ўтилган.