BO’LAJAK MUSIQA O’QITUVCHILARINI XOR DIRIJORLIGI FAOLIYATIGA TAYYORLASH MUAMMOLARI - Xodjayev, J.A. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqolad bo’lajak musiqa ta’limi o’qituvchilarini zamon talablari darajasida kasbiy faoliyatga tayyorlashd ijodiy qobiliyatlarni shakllantirishning muhim pedagogik, metodik jihatlari yoritilgan.
Keywords: dirijorlik san’ati; dirijor; dirijorlik fani; oliy ta’lim; maktab musiqa ta’limi; musiqa o’qituvchisining pedagogik faoliyati; bo’lajak musiqa o’qituvchisi; musiqa san’ati