BO‘LAJAK MUSIQA O‘QITUVSHILARINING PEDAGOGIK FAOLIYATGA TAYYORLASHDA IJODIY QOBILIYATLARNI SHAKLLANTIRISHNING MUHIM JIHATLARI - Davronova, G.M. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqolad bo‘lajak musiqa ta’limi o‘qituvchilarini zamon talablari darajasida kasbiy faoliyatga tayyorlashd ijodiy qobiliyatlarni shakllantirishning muhim pedagogik, metodik jihatlari yoritilgan.
Keywords: Ijodkor o‘qituvchi; ijodkor shaxs; ijodiy qobiliyat; pedagogik mahorat; qobiliyat; musiqa ta’limi; amaliy dars; mashg‘ulot; innovatsion texnologiya