EFFECTIVE APPROACHES OF TEACHING WRITING - Tlektesov, F.M.; Yusupova, D.M. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Yozishni o'rgatish jarayonida o'qituvchilar darslarni samarali tashkil etish uchun to'g'ri yondashuvlarni tanlash imkoniyatiga ega bo'lishlari kerak, shuning uchun yozish uslublarini aniq tushuntirish nuqtai nazaridan yondashuvlarni tanlashning roli juda muhimdir.
Keywords: boshqariladigan yondashuv; jarayonli yondashuv va janr yondashuvi; yozish malakasi; parafrazalash