ОНА ТИЛИ ТАЪЛИМ МАЗМУНИ ОРҚАЛИ ЛИНГВИСТИК КОМПЕТЕНЦИЯ ШАКЛЛАНТИРИШ - Тажбенова, С.С. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Мазкур мақолада бошланғич синф она тили таълими мазмуни ва методларига лингвистик компетенцияни шаклантириш йўллари ҳақида баён этилган.