БЎЛҒУСИ ЁШ КАДРЛАРНИ ТАЙЁРЛАШДА ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯНИНГ РОЛИ - Қанназаров, А.Г. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ушбу мақола мамлакатимизда бўлғуси ёш кадрларни жисмонан соғлом тайёрлаш ва самарадорлигини оширишда ахборт технологияларидан фойдаланишга қаратилган.