INGLIZ TILI GRAMMATIKASINI INDUKTIV VA DEDUKTIV USULLARDAN FOYDALANGAN XOLDA O`RGATISHNING BIR BIRIDAN FARQI - Dauletmuratova, M.Y. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqolada ingliz tili grammatikasini induktiv va deduktiv usullardan foydalangan xolda o`rgatishning bir biridan farqi hamda ularning ahamiyati haqida so`z yuritilgan.
Keywords: xorijiy tillar; ilm-fan; siyosiy; iqtisodiy; ijtimoiy; madaniy va ilmiy hamkorlik; ingliz tili; induktiv usul; deduktiv usul; maktablar; zamonaviy texnologiyalar; online telekanallar