THE ROLE OF PRODUCTIVE SKILLS IN FOREIGN LANGUAGE LEARNING - Atadjanova, D.A.; Jaksimuratova, K.O. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqola talabalarni bilim olishda samarali nutq va yozish ko'nikmalarining ahamiyatini ko'rsatadi va asosiy afzalliklarini taqdim etadi.
Keywords: nutq; yozish; juft bo‘lib ishlash; guruhda ishlash; chet elda ta’lim olish; ijodkorlik; tasavvur; yaxshi yozish qobiliyati; texnik hujjatlarni yozish