KISHIK MAKTAB YOSHIDAGI O`QUVCHILARGA ZAMONAVIY EKOLOGIK TA`LIM-TARBIYA BERISH MAZMUNI - Allayarov, M.J. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu ilmiy maqola yaxshi usullardan foydalangan holda yoshlarni ekologik tarbiyalashning tizimli texnologiyalarini takomillashtirishga qaratilgan. Shu bilan birga, o'qitish texnologiyalari alohida ishlab chiqilgan va yoshlarga ekologik ta'lim berishda ulardan foydalanish usullari ko'rsatilgan.
Keywords: tabiat; ta'lim; atrof-muhit; o'quvchi; pedagogika; ekologik ta'lim; maktab