THE RELEVANCE OF VERBAL PREFIX FORMATIONSIN DAF LESSONS - Abdreymova, D.A. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqolada prefiksli fe'llar turli nuqtai nazardan ko'rib chiqiladi, nemis tilidagi murakkab tuzilishga misol sifatida foydalanish mumkin gaplar oxiridagi keladigan fe'llar bilan prefikslar qullanilishi haqida suz yuritiladi.
Keywords: prefiksli fe'llar; so'z yasalishi; so'z turkumi; grammatikani o'rganish; o'rganish muvaffaqiyati; o'qitish; leksik jihatlar