Ўйин орқали болалар монологик нутқини шакллантириш йўллари - Джолымбетова, М.М.; Гулмуратова, К. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Мақолада мактабгача ёшдаги болаларнинг нутқини ривожлантириш масаласи, нутқда учрайдиган камчиликлар ва уларни монологик нутқини ўйин орқали шакллантириш масалалари келтирилган.