UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA BASKETBOL SPORT SEKSIYASIGA TANLASHDA XALQ HARAKATLI O‘YINLARDAN FOYDALANISH SAMARADORLIGI - Kdirova, M.A.; Omirzakov, O.P. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada tadqiqot obyekti etib umumta’lim maktab o‘quvchilari, dasrdan tashqari mashg‘ulotlari tanlab olingan. Basketbol sporti misolida to‘garak mashg‘ulotlari jarayoni tahlil qilingan.
Keywords: jismoniy tarbiya; pedagogika fani; sport; basketbol; harakatli o‘yinlari