MOLEKULYAR FIZIKA BO‘LIMI MAVZULARINI O‘QITISHDA YANGICHA METODIK YONDASHUV - Karimova, O.A. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqolada issiqlik hodisalarini kuzatish imkoniyati bo‘lgan issiqlik dvigatellari to‘g‘risidagi tushunchalarni zamonaviy ta’lim texnologiyalardan foydalangan holda o‘quvchilarning mantiqiy fikrlash qobiliyatlarini rivojlantirishning yangicha metodik asoslari bayon etilgan.
Keywords: innovatsiya; texnologiya; ta’lim; issiqlik; dvigatel; mantiqiy fikr; temperatura; isitgich; sovutgich; metod; kubik; energiya