QARAQALPAQ XALQÍNÍŃ HÁREKTLI OYÍNLARÍN ÓTKERIWDE ÓZINE SAY ÓZGEShELIKLERI - Shılmanov, R. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqolada milliy harakatli o‘yinlarning turlarga bo‘linishi, o‘yinchilarning o‘z-aro munosabati, o‘yinlarning o‘ziga xos xususiyatlari haqida ma'lumot berilgan. Yosh jismoniy tarbiya o'qituvchilari, tadqiqotchilar, doktorantlar, magistrlar, bakalavrlar kerakli ma’lumotlarni olishlari mumkin.
Keywords: urf-odat; tarix; folklor; musiqa; pedagogika; tarbiya; sport; harakatli o‘yinlar