BOLAJAQ QARAQALPAQ TILI HÁM ÁDEBIYATÍ OQÍTÍWSHÍSÍNÍŃ PROFILI HÁM OǴAN QOYÍLATUǴÍN MÁMLEKETLIK TALAPLAR - Seytkasımov, D.B. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada filolog-talabalarning lingvistik kompetensiyasini rivojlantirish mexanizmi koʻrib chiqilgan. Qoraqalpoq tili va adabiyot yo‘nalishi talabalarining lingvistik kompetentsiyasini rivojlantirish boʻyicha takliflar berilgan.
Keywords: lingvistik kompetensiya; metodika; ta’lim; filolog-talaba