BOLALAR MUSIQIY ONGINI SHAKLLANTIRISHDA MUSIQA TINGLASH FAOLIYATIDAN FOYDALANISH USULLARI - Romanova, S.E. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maktabgacha yoshdagi bolalarning musiqa tinglash faoliyatida musiqani o‘rganish va bilish uchu musiqani bolaning ongini shakllantirishga xizmat qiluvchi usullar bilan amalga oshirish masalasi ilgari surilgan.
Keywords: musiqa; tarbiya; ong; asar; emotsional dramaturgiya; auftakt; ijroni boshlash; qarsak; fahr hissiyoti