9-10 JASAR FUTBOLSHÍLARDÍŃ OQÍW-SHÍNÍǴÍW JUMÍSLARÍN SPORT MEKTEPLERINDE MUWAPÍQLASTÍRÍP ALÍP BARÍW - Jumaniyazov, Q.T.; Utegenov, M.B. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada boshlang‘ich tayyorgarlik bosqichidagi yosh futbolchilarning mashq jarayonini optimallashtirish haqida so‘z borgan.
Keywords: jismoniy tarbiya; sport; mashq; futbolchi; jismoniy sifatlar; texnika; taktika