ÓZGE TILLI KLASSLARDA QARAQALPAQ TILIN OQÍTÍWDA OQÍWSHÍLARDÍŃ BILIM DÁREJELERIN ESAPQA ALÍW MÁSELELERI - Bekimbetova, G.R. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Bu maqolada ta'lim boshqa tillarda olib boriladigan ta’lim muassalarida qoraqalpoq tilini o‘qitish masalalariga, talabalarning lingvistik kompetensiyalarini rivojlantirishga qaratilgan.
Keywords: qoraqalpoqcha gapirish; ilmiy tajriba; oʻzga tilli sinflar; munosabat; tinglab tushinish; gapirish; oʻqish