ALALIYA SÓYLEW NUQSANÍ BOLǴAN BALALARDA SÓYLEW ISKERLIGIN QÁLIPLESTIRIW USÍLLARÍ - Ajimova, Z. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada alaliya nutqi buzilishi bilan og‘rigan bolalar haqida, ularning nutqi va harakat rivojlanishidagi farqlari, nutq terapiyasi - tuzatish mashqlari yordamida kamchiliklarini bartaraf etish yo‘llari haqida so‘z boradi.