6-7 ЁШЛИ БОЛАЛАРДА САКРОВЧАНЛИК ҚОБИЛИЯТИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ - Абдуллаев, Б.Б.; Хайтметов, И.С.; Халилов, У.Б. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Мақолада 5-6 ёшли болаларда турли гимнастика машқларидан фойдаланиб, муҳим бўлган сакровчанлик қобилиятини ривожлантириш масалалари кўрилган.