MAKTAB O‘QUVCHILARINI TARBIYASIDA MUSIQA FAOLIYATINI TASHKIL ETISHNING UMUMNAZARIY MASALALARI - Abdullaev, A.X. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada umumta’lim maktabda o‘quvchilarning musiqiy qobiliyatlarini yanada oshirishda, ularni har tomonlama tarbiyalashda musiqa to‘garaklarida olib borilishi kerak bo‘lgan nazariy masalalar haqida so‘z yuritiladi.
Keywords: musiqiy faoliyat; tarbiya; saviya; to‘garak ishlari; asar; emotsional dramaturgiya; hissiyot