ЭПИТЕТ КАК ИЗОБРАЗИТЕЛЬНО-ВЫРАЗИТЕЛЬНОЕ СРЕДСТВО В ТЕКСТЕ РОМАНА «МАМАН БИЙ ӘПСАНАСЫ» - Абдалиева, Г.Р. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Мақолада эпитет ёзувчи Т.Кайипбергеновнинг бадиий матннинг тасвирлаш воситаси сифатида қаралади. Тадқиқот Т.Кайипбергеновнинг «Маман бий әпсанасы» («Маман бий афсонаси») романи асосида бажарилган.