BASLAWÍSH KLASS ANA TILI SABAQLARÍNDA OQÍWSHÍLARDÍŃ SÓZLIK BAYLÍĠÍN ARTTÍRÍWDA OYÍN USÍLLARÍNAN PAYDALANÍW - Kenesova, B.S. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Bugungi kunda mamlakatimizda ta’lim jarayoniga, jumladan boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining bilim olishi va ularga ta’lim beruvchi o‘qituvchilarni rag‘batlantirishga katta e’tibor qaratilmoqda. Bu esa ustozlarga katta javobgarchilikni yuklaydi. Ushbu maqola boshlang‘ich sinf ona tili darslarini samarador tashkil etishda o‘yinlardan foydalanishning ahamiyatiga mo‘ljallangan.