BALA TÁRBIYASÍNDA SHAŃARAQ HÁM OQÍTÍWSHÍNÍŃ TUTQAN ORNÍ - Kadrekova, A.; Bekmuratova, V. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada bola tarbiyasida oila va o‘qituvchining tutgan o‘rni haqida so‘z boradi. Shu haqda taklif va fikrlar aytib o‘tilgan.
Keywords: odob axloq; mahorat; tarbiya; tarbiyachi; shaxs