АСОСИЙ ГИМНАСТИКАДА ҲАРАКАТ ВА КАСБИЙ БИЛИМ ҲАМДА КЎНИКМАЛАРИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ - Хайтметов, И.С.; Мусаева, А.Р. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ишда кўрилган асосий масалалар гимнастика бўйича бўлажак ўқитувчи ва мураббийларнинг ўқув-услубий фаолиятини ташкил қилиш жисмоний тарбия фаолияти учун муҳим бўлган дидактик тамойилларни амалга оширишга урғу берилган: яхлитлик, оптималлик, ўқитишнинг касбий-педагогик йўналтирилганлиги.