МАЛАЙЗИЯ ДАВЛАТИДА ИЖТИМОИЙ-МАЪНАВИЙ МУҲИТ ҲОЛАТИ - Кахарова, М. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Мазкур мақолада Малайзиядаги ижтимоий-маънавий муҳит ҳолати ва аҳолини маънан соғломлаштиришга хизмат қилувчи ташкилотлар фаолияти ҳақида ёритилди. Шунингдек, урф-одат ва қадриятлари, аҳолининг ижтимоий-маънавий ҳаёти таҳлил этилди.