СИНФ РАҲБАРЛАРИНИНГ ҲУҚУҚИЙ САВОДХОНЛИГИНИ ОШИРИШНИНГ ҲУҚУҚИЙ АСОСЛАРИ - Арзиева, Б.И. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ушбу мақолада синф раҳбарларининг ҳуқуқий саводхонлигини оширишда Ӯзбекистон Республикаси Конституцияси, Президент асарлари, Фармонлари, ва ҳуқуқий меъёрий ҳужжатларнинг аҳамияти ҳақида сўз юритилган.