ҚИШЛОҚ ХЎЖАЛИГИНИ ИХТИСОСЛАШТИРИШНИНГ ИЛМИЙ АСОСЛАРИ - Ешимбетов, У.Х.; Сарсенбаев, Қ.А. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Мақола қишлоқ хўжалигини ихтисослаштиришнинг назарий асосларига бағишланган. Ихтисослаштириш ишлаб чиқариш самарадорлиги оширишнинг гарови эканлиги такидланган.