MEKTEPLERDE OQIWSHILARDIŃ DÓRETIWSHILIK QÁBILETIN RAWAJLANDIRIWDA STEAM TÁLIMINIŃ ÁHMIYETI - Zarımbetova, G.; Maksetova, N. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqolada uzluksiz ta’lim jarayonida zamonaviy o‘qitish texologiyalaridan foydalanish ва STEAM dasturi asosida o‘quvchlarning ijodiy qobiliyatini aniqlash masalalari bayon qilingan.
Keywords: ijodkorlik; innovatsiya; investitsiya; STEAM dasturi