БАЛАНДЛИККА САКРОВЧИ ҚИЗЛАРНИНГ ЖИСМОНИЙ ТАЙЁРГАРЛИК МЕЗОНЛАРИ - Тўхтабоев, Н.Т. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ушбу мақолада баландликка сакровчи қизларни жисмоний тайёргарлиги бўйича назорат тестлари натижалари олинган ва таҳлили қилинган бўлиб, спортчиларнинг жисмоний тайёргарлиги кўрсаткичларини яхшилашга қаратилган.