O’quv jarayonida intellektual tizimlardan foydalanish - Toshtemirov, D.E. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqolada o‘quv jarayonida intellektual tizimlardan foydalanish muammosi, o‘quv maqsadlari uchun muljallangan intellektual tizimlar, intellektual ta’limiy tizimlarda qo‘llaniladigan texnologiya turlari haqida fikrlar bayon qilingan.
Keywords: axborot; axborot-kommunkatsiya texnologiyalari; intellektual tizim; mustaqil ta’lim