INNOVACIYALIQ TEXNOLOGIYALAR JÁRDEMINDE ANA TILI SABAQLARINDA ALMASIQ SÓZ SHAQABIN OQITIW METODIKASI - Sultanova, A.; Yeshniyazova, G. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Mazkur maqolada olmosh so‘z turkumini innovatsion texnologiya yordamida o‘qitishning ahamiyati haqida so‘z yuritilib, bu interaktiv metodlarning bir nechtasi keltiriladi.