PEDAGOGIKALIQ KOMMUNIKATIV MÁDENIYATI BOLAJAQ OQITIWSHINIŃ KÁSIPLIK TAYARLIǴIN JETILISTIRIWDIŃ SHÁRTI SIPATINDA - Saytbekova, S.; Jetesova, A.; Djumaniyazova, D. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ushbu maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarning muloqot va ta'lim jarayonida o‘quvchilar bilan pedagogik kommunikativ madaniyatini shakllantirish va takomillashtirish haqida so‘z boradi.
Keywords: aloqa; axborot; pedagogik madaniyat; muloqot; jarayon; vosita; shaxs; funksiya