BASLAWÍSH BILIMLENDIRIWDE MULTIMEDIA SABAQLARÍNÍŃ ÁHMIYETI - Kadrekova, A.; Maksetova, N. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqolada Uzluksiz ta’lim tizimida axborot texnologiya, boshlang‘ich sinfda multimediadan foydalanish, dars jarayonida axborot texnologiyadan foydalanish.
Keywords: multimedia; axborot; slayd; axborot texnologiyalari; boshlang‘ich sinf; kompyuter tarmog‘i; uzluksiz ta’lim; ta’lim jarayoni