КРЕДИТ ТАЪЛИМДА ЭКОЛОГИЯ ВА ТАБИАТНИ МУҲОФАЗА ҚИЛИШ ФАНИДАН АУДИТОРИЯ МАШҒУЛОТЛАРИНИ ОЛИБ БОРИШ - Ҳушвақтова, Ҳ.С. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Мақолада кредит-модуль тизимида таълим жараёнларини ташкил қилиш олий таълим муассасаларида “Экология ва табиатни муҳофаза қилиш” фанидан аудитория машғулотларини олиб бориш, ўқув фаолиятлар турлари ва босқичлари кўриб чиқилади.