ZAMONAVIY TA'LIM JARAYONIDA DIDAKTIK O'YINLARDAN FOYDALANIB FAZOVIY TASAVVURNI RIVOJLANTIRISH (chizma geometriya va muhandislik grafikasi fani misolida) - Xalimov, M.K. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Mazkur maqolada zamonaviy ta'lim jarayonida didaktik o'yinlardan foydalanib fazoviy tasavvurni rivojlantirish bo‘yicha metodik tavsiyalar yoritilgan.
Keywords: bilim; ko‘nikma; malaka; fazoviy tasavvur; pedagogika; didaktik o’yinlar; qobiliyat; savodxonlik; faollik