BASLAWÍSH KLASSLARDA MUZÍKA PÁNIN OQÍTÍWDA OYÍN TEXNOLOGIYaLARÍNAN PAYDALANÍW - Axetova, G.J. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Bul maqalada muzıka sabaǵında qollanılatuǵın oyın texnologiyaları haqqında sóz etiledi. Notalar, nota jolı, скрипка гилти, notalardıń jaylasıwı haqqında túsinikler kórip shıǵılǵan. Oyın qaǵıydalarına toqtalǵan.
Keywords: o‘yinli texnologiyalar; musiqa; musiqali domino; notalar; nota yuli; oktava