CULTURAL CHARACTERISTICS OF READING ACTIVITIES IN ELT (on the example of course-book Teens’ English 8) - Orazimbetov, Sh. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqola "Teens’ English 8" darsligidagi o‘qish mashqlaridagi madaniy xususiyatlarni tahlil qilishga bag‘ishlangan. Lingvistik va madaniy tahlil bizga o‘smirlik davrida o‘quvchilarning o‘qish motivatsiyasidagi muammolariga ba’zi echimlarni topishga imkon beradi. Muallif o‘qish ko‘nikmalarini rivojlantirish bo‘yicha tavsiyalar keltiradi.
Keywords: o‘qish; motivatsiya; o‘qish ko‘nikmasi; kompetensiya; madaniyat; darslik