ТАҲЛИЛИЙ ФИКРЛАШ ВА МУАММОЛИ ТАЪЛИМНИНГ ЎЗИГА ХОСЛИКЛАРИ - Мамбеткаримов, Р.Р. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Мазкур мақолада таҳлилий фикрлаш ва муаммоли таълимни ривожлантиришда замонавий таълим масалалари кенг таҳлил қилинган ҳолда, таҳлилий фикрлаш ва муаммоли таълим усулларининг ўзига хос томонлари, унинг асосий мезонлари кўрсатиб ҳар томонлама таҳлил қилинган.