OLIY TA’LIM TIZIMIDA TARBIYAVIY JARAYONLARNI BOSHQARUVDA RAHBAR PROFESSIONALIZMINING AYRIM XUSUSIYATLARI HAQIDA - Farhodov, F.B. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ushbu maqolada Oliy ta’lim tizimida tarbiyaviy munosabatlar jarayonlarini boshqaruvda rahbar professionalizmining o‘ziga xos xususiyatlari haqida ma'lumot beradi.
Keywords: rahbar; oliy ta’lim; professionalizm; bilim; intellekt; qobiliyat