ТАЪЛИМ ЖАРАЁНИДА ЎҚУВ-ЛОЙИҲА ИШЛАРИНИНГ ЎРНИ - Бердиева, З.И. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Мақолада замонавий таълим беришда ўқувчиларда шахсий интеллектуал-ижодий қобилиятларни ривожлантиришнинг мақбул йўлларидан бири бўлган ўқув лойиҳа ишларини ташкил этишнинг методологияси ҳақида фикр юритилган.