ҲӘЗИРГИ ҚАРАҚАЛПАҚ ТИЛИНДЕГИ АТЛЫҚЛАРДЫҢ МОДАЛЬ МӘНИ АҢЛАТЫЎШЫ ФОРМАЛАРЫ ҲӘМ ОЛАРДЫҢ ЖАСАЛЫЎ УСЫЛЛАРЫ - Бекбергенова, Г.А. (FAN va JAMIYAT, 2022)
The forms of nouns expressing modal meaning in the Karakalpak language and their formation are analyzed in this article.