ИННОВАЦИОН ЕТАКЧИЛИК ФАОЛИЯТИНИНГ ИЖТИМОИЙ - ПСИХОЛОГИК ТАДҚИҚОТЛАРДА ЎРГАНИЛГАНЛИГИ - Нурабуллаев, Т.А. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Мақолада инновацион етакчилик фаолияти психология соҳаларида, шунингдек ижтимоий-психологик тадқиқотларда ўрганилганлиги ва тадқиқотчиларнинг инновацион етакчилик фаолияти ҳақидаги фикрлари ёритилган.