TRIGONOMETRIYALIQ TEŃLEMELER DÚZIWDE QATNASATUǴIN AŃLATPALAR HÁM OLARDI TÚRLENDIRIW USILLARI - Izetaeva, G.; Djanxodjaev, N.; Erejepova, V.; Kewnimjaeva, F. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ushbu maqolada trigonometrik tenglamalarni qurishda qo'llaniladigan kengroq o'rganilgan ifodalar va ularni izohlash usullari ko'rib chiqiladi.