CHET TILLARINI O’SPIRIN YOSHDAGI O’QUVCHILARGA O’RGATISHDA PSIXOLOGIK YONDASHUVLARNING AHAMIYATI - Djolimbetova, M.M.; Sultamuratova, X.N. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqolada o‘spirin yoshdagi o‘quvchilarning psixologik xarakteri, undagi psixologik o‘zgarishlar, ingliz tilini o‘rgatish texnikasi, o‘spirin yoshlarning chet tillarini o‘rganishida psixologik yondashuvlarning tutgan o‘rni haqida so‘z boradi.
Keywords: akseleratsiya; biogenetik yo‘nalish; ilk o‘spirinlik davri; psixogenetik yo‘nalish; xulq-atvor