TÁLIM ISKERLIGINDE OQITIW METODLARIN KLASSIFIKACIYALAW - Saytbekova, S.; Muratbaev, J. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ushbu maqolada o'quv faoliyati usullarining butun palitrasi eng rasmiylashtirilgan tarzda muhokama qilinadi, shuning uchun usullarni tanlash berilgan maqsadlar uchun amalga oshirilishi mumkin, aniq tasniflash xususiyatiga ega bo'lgan o'ziga xos tipologiya taklif etiladi - elementlarning ochiqligi. talaba uchun ta'lim jarayoni.
Keywords: o’yin; ta’lim faoliyati; klassifikatsiya; metod; programmalashgan-o’yin; evristik-o’yin; repredoduktiv-o’yin; muammoli-o’yin; konstruktsiya; pedagogik kontekst